Alta Qualidade Fôrma de alumínio Fornecedores em China

Página inicial > Lista de Produto > Aço-carbono Bakeware > Fôrma de alumínio > Molde de bolo de alumínio quadrado

Molde de bolo de alumínio quadrado

Informação básica

Modelo: 04500067

Descrição do produto

Recurso do molde do bolo do produto-Praça de alumínio da folha:

1. n º de artigo: 04500067

2. tamanho do produto: 9,2 * 9.2 * 5 cm

3. CBM:2000pcs / 0.048cbm

4. Customized tamanho é aceitado.

5. Customized a embalagem é bem-vinda

6. Customized logotipos e os projetos são aceitos

7. as ordens do OEM são bem-vindos


Office Quem somos:

150 povos que trabalham em conjunto com experiência mais de 10 anos de.

cobertura de 150 milhões de dólares por ano mais de 120 países.

4000 metros quadrados de exposição

exposição de item 100000pcs


Office Nosso serviço:

De compra: fornecedor de 500 a longo prazo e estreita cooperação

Preço: Apoio de fábricas e grande volume de compra

De envio: o frete de mar mais do competidor e suficiente espaço do transporte

Inspeção: Uma experiente equipe de controle de qualidade e boa relação de cooperação com GV, TUV, BV, ITS



Nosso padrão:

l mais de 15 anos de experiência de negócios de exportação e 10 anos de experiência de gestão de fábrica.

l profunda cooperação com centenas de fábricas fá-los ser nossos parceiros firmes.

l nós manter relacionamentos cooperativos com certos organismos de certificação e inspeção internacionalmente reconhecidos como BSCI, SGS, TUV e BV.

l nós possuímos um profissional projetar, comprar e equipe de controle de qualidade.

Nosso Showroom:
Showroom


Q & A  

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work. 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us. 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs. 

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you. 

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service. 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

 mold cost to you. 

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 


Grupo de Produto : Aço-carbono Bakeware > Fôrma de alumínio

Enviar e-mail para este fornecedor
  • *Assunto:
  • a:

  • *Mensagens:
    Sua mensagem deve estar entre 20-8000 caracteres