Alta Qualidade Queque Top Pan, Bandeja de bolo queque, Mini muffins Fornecedores em China

Página inicial > Lista de Produto > Aço-carbono Bakeware > Muffin Pan > Bolinho e bolinho de aço aluminizado de Bakeware Pan 12Cup

Bolinho e bolinho de aço aluminizado de Bakeware Pan 12Cup

Informação básica

Modelo:  04100212

Descrição do produto

Bolinho e bolinho de aço aluminizado de Bakeware Pan 12Cup:

1. artigo no.: 04100212

2. produto Tamanho: 35 * 27 * 2cm

3. CBM:24pcs / 0.027cbm

4. customized tamanho é aceito.

5. embalagem personalizada é bem-vinda

6. personalizado logotipos e os projetos são aceitados

7. as ordens OEM são bem-vindas


Office Quem somos:

150 pessoas trabalhando em conjunto com experiência mais de 10 anos de.

150 milhões de dólares por ano cobrem mais de 120 países.

4000 metros quadrados de exposição

exposição de item 100000pcs


Office Nosso serviço:

Pedidos: fornecedor de cooperação a longo prazo e fechar 500

Preço: Fábricas apoio e grande volume de compra

Frete: O frete de mar mais do competidor e suficiente espaço do transporte

Inspeção: Uma experiente equipe de controle de qualidade e boa relação de cooperação com GV, TUV, BV, ITS




Nosso padrão:

l mais de 15 anos de experiência em negócios de exportação e experiência de 10 anos de gestão de fábrica.

l cooperação profunda com centenas de fábricas os faz ser nossos parceiros firmes.

l, mantivemos a cooperativa relationships com certos internacionalmente reconhecidos de certificação e de organismos de controlo, tal ums BSCI, SGS, TUV e BV.

l nós possuímos um profissional projetar, comprar e equipe de controle de qualidade.

Nosso Showroom:
Showroom


Q & A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work. 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us. 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs. 

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you. 

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service. 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

 mold cost to you. 

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 


Grupo de Produto : Aço-carbono Bakeware > Muffin Pan

Enviar e-mail para este fornecedor
  • *Assunto:
  • a:

  • *Mensagens:
    Sua mensagem deve estar entre 20-8000 caracteres